top of page
  • Verhoging immuniteit

  • Verbetering doorbloeding

  • Meer Energie

  • Snelle heling botbreuken

Pulsed

Elektro Magnetisch Field Therapie

PEMF voluit genoemd Pulsed Electro Magnetisch Field maakt gebruik van magneet-velden.

In de juiste sterkte en frequenties wordt het transport van ionen, voedingsstoffen en afvalstoffen door de celwand van onze lichaamscellen vergemakkelijkt.

De inwerking van een juist pulserend magneetveld zorgt voor een beter cel-activiteit waardoor een beter functioneren van de organen en weefsels tot stand komt wat de zuurstofopname capaciteit ten goede komt.

Zelfs nadat de therapie is beëindigd werken de effecten ervan nog een tijd door.

PEMF-therapie heeft een complementaire werking op vele verschillende niveaus, waaronder mechanische, chemische, elektrische en hormonale processen binnen de lichaamscellen. Lees meer

Meer info PEMF

Meer over

PEMF

Charge batt.png

Elektromagnetische krachten spelen een fundamentele rol in het dagelijks leven - zowel in het lichaam als in de wereld als geheel.

Het magnetisch veld van de aarde beschermt ons tegen schadelijke deeltjes en straling. En in het lichaam wordt elke cel en elk orgaan aangetast door elektromagnetisme.

Dit omvat de voeding in onze eigen cellen die bekend staat als mitochondria, die op hun beurt een cellulaire energiebron aandrijven die bekend staat als ATP (adenosine trifosfaat). ATP stimuleert elke lichamelijke functie en actie, inclusief spiercontractie en beweging.

Omdat het natuurlijke magnetisch veld van de aarde de afgelopen anderhalve eeuw gestaag zwakker is geworden, is de belangstelling voor magnetische pulsgeneratietechnologie toegenomen.

Lyme

PEMF and Sport injury

bottom of page