top of page

Labo Onderzoeken

Bloed-, urine-, speeksel- of ontlastingsonderzoek is cruciaal voor het ontdekken van de onderliggende oorzaken van klachten en symptomen. Deze worden meestal niet of gedeeltelijk vergoed door de verzekeraar.

Voor speekseltesten en ontlastingsonderzoek geven wij u de onderzoeksmaterialen mee, zodat u deze thuis kunt voorbereiden.
De noodzaak van deze onderzoeken wordt bepaald aan de hand van het intakegesprek.

 

De totale kosten van laboratoriumonderzoek variëren en zijn sterk afhankelijk van de ernst en complexiteit van uw klachten. De onderzoekskosten zullen zoveel mogelijk met u besproken worden tijdens het eerste consult.

 

Het Bio Logical Medical Center werkt samen met een aantal gerenommeerde internationale laboratoria. De onderzoeken welke wij op uw verzoek laten uitvoeren zullen niet altijd in een Belgisch labo plaats vinden. 

  • Internationale samenwerking

  • Uitgebreide onderzoeken

  • Duidelijke verslaglegging

  • Internationale kennis

Meer over

Labo onderzoek

Doordat een labo onderzoek vaak een complex gebeuren is en de handelingen vaak niet helemaal van te voren door de diverse laboratoria kunnen worden ingeschat, gecombineerd met de complexe structuur van vergoeding regelgeving van de ziektekosten verzekeraars, maakt het soms niet mogelijk om een exacte prijsopgave aan u te doen.

Ook zullen een aantal aangevraagde Labo onderzoeken hier in het centrum moeten worden afgerekend. Dit is meestal het geval indien het onderzoek in een Labo buiten België gebeurt.

Lyme

Labo meer

Wij doen, uiteraard ons uiterste best om de kosten voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken. Labo uitslagen worden zoveel mogelijk naar u thuis gestuurd.

 

Wegens de nieuwe GDPR regelgeving is het ons niet toegestaan om zonder meer deze uitslagen  per Email of telefonisch door te geven.

Richtlijnen voor een goede bloedafname


• De dag en de avond voor de bloedafname: Rustige activiteiten, geen sport of andere fysiek intensieve activiteiten.
• De morgen voor de bloedafname
....... lees meer

Diverse samenwerkende Laboratoria

armin-labs.png
CRI.jpg
Synlab.jpg
redlabs.jpg
mg lab.jpg
CMA.png

Lyme

bottom of page