• Snelle opname in lichaam

  • Eenvoudige toediening

  • Persoonlijke infusen

Infuus

Therapie

Infusen bij Bio Logical Medical Center zijn altijd op uw persoonlijke behoefte aangepast en worden in overleg met de arts samengesteld.

Binnen BLMC bieden we de diverse infusen aan ter ondersteuning van uw gezondheid.

Infusen kunnen worden toegediend zowel ter preventie als ter behandeling van diverse pathologieën.

Wij gebruiken geen lichaamsvreemde stoffen in onze infusen waardoor de opname van deze werkzame stoffen tot het maximum wordt verwezenlijkt

 

Anti Stress

Alle stressfactoren van het leven, waaronder kinderen, werk, school, sport, enz., Laten ons voelen vol angst en fysiek en emotioneel uitgeput. Deze stressverlagende infusie laadt je op met het magnesium dat je nodig hebt om zowel je zenuwstelsel te ontspannen en je gespannen spieren te ontspannen, geeft je de B-vitaminen die nodig zijn voor energie en zorgt voor een goede stofwisseling van wat we in ons lichaam stoppen, vitamine C om ons gezond te houden , herstel de afbraak van collageen en houd onze stemming stabiel. Het belangrijkste is dat we de Super Anti-oxidant Glutathoine hebben toegevoegd om ons te laten uitzien en gezond te blijven met een sterk immuunsysteem.

 

Energie Booster

Vecht tegen vermoeidheid en voel je meer levend met deze energie-stimulerende infusie. Verpakt met B12 om u te helpen energie uit uw voedsel te halen, en helpt ook de dagelijkse toxines te verwijderen die we tegenkomen die ons naar beneden halen. Vitamine C en B-complex zijn ook opgenomen om ons gezond te houden en onze geest te laten stijgen.

 

Ontgifting

Detox Drips helpen je lichaam om op een snelle, natuurlijke en veilige manier de schadelijke gifstoffen en zware metalen kwijt te raken. IV-therapie is veruit de snelste en de meest efficiënte manier van ontgifting. Je zult de gunstige effecten snel voelen - je energieniveau zal stijgen, je allergiegevoeligheid zal afnemen en je immuunsysteem krijgt de broodnodige boost!

 

Immuniteit

We gebruiken een specifieke combinatie vitamines, mineralen, aminozuren, alpha lipon zuur en glutathion om de cellen en het immuunsysteem te ondersteunen in hun functie.

 

Anti Aging

More info

 

Anti Inflamatie

More info

 

Meyers Cocktail

Meyers cocktail werd ontwikkeld door

Dr. John Meyers uit Baltimore.

Gezien het lichaam vaak door gastro-intestinale problemen niet in staat is om nutriënten effectief op te nemen, besloot hij micro nutriënten intraveneus toe te dienen om zo rechtstreeks de verschillende orgaansystemen te kunnen bereiken.

In hoge dosis IV toegediend hebben vitamines, mineralen en vetzuren een eerder farmaceutisch effect. en zien we kanker remmend effect en verbetering van de algemene levenskwaliteit.

De samenstelling van deze cocktail, kan individueel afgestemd worden afgaand op uw onderzoeksresultaten.

 

Hydratatie

More info

 

Sport

More Info

 

Ozon

More info

Valkenlaan 21      │      B-2900 Schoten      │      België      │            Tel +32  3685 4545       │                 info@blmc.eu

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Alle informatie op deze site is puur informatief en heeft geen enkele medische claim. BLMC of zijn vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor informatie welke gegeven wordt door derden.. Bij medische vragen of klachten is het altijd noodzakelijk uw behandelend arts te raadplegen.

 2019 Energetic Growth Org ®