top of page
Home IV
Anti Stress IV

Anti Stress

Alle stressfactoren van het leven, waaronder kinderen, werk, school, sport, enz., Laten ons voelen vol angst en fysiek en emotioneel uitgeput. Deze stressverlagende infusie laadt je op met het magnesium dat je nodig hebt om zowel je zenuwstelsel te ontspannen en je gespannen spieren te ontspannen, geeft je de B-vitaminen die nodig zijn voor energie en zorgt voor een goede stofwisseling van wat we in ons lichaam stoppen, vitamine C om ons gezond te houden , herstel de afbraak van collageen en houd onze stemming stabiel. Het belangrijkste is dat we de Super Anti-oxidant Glutathoine hebben toegevoegd om ons te laten uitzien en gezond te blijven met een sterk immuunsysteem.

Energy Booster
Ontgifting IV
Immuniteit IV
Anti Aging IV

Anti Aging

More info

Anti Inflamatie IV

Anti Inflamatie

More info

Meyers Cocktail IV

Meyers Cocktail

Meyers cocktail werd ontwikkeld door

Dr. John Meyers uit Baltimore.

Gezien het lichaam vaak door gastro-intestinale problemen niet in staat is om nutriënten effectief op te nemen, besloot hij micro nutriënten intraveneus toe te dienen om zo rechtstreeks de verschillende orgaansystemen te kunnen bereiken.

In hoge dosis IV toegediend hebben vitamines, mineralen en vetzuren een eerder farmaceutisch effect. en zien we kanker remmend effect en verbetering van de algemene levenskwaliteit.

De samenstelling van deze cocktail, kan individueel afgestemd worden afgaand op uw onderzoeksresultaten.

Hydratatie IV

Hydratatie

More info

Sport IV

Sport

More Info

Ozon IV

Ozon

More info

bottom of page