Dr. Anne Fierlafijn 

Studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Gent en volgde specialisaties in Esthetische geneeskunde en Tropische geneeskunde.

Zij liep stages in Israël, Frankrijk en Indonesië.

Dr. Fierlafijn realiseerde zich snel dat de klassieke geneeskunde niet altijd het gewenste resultaat bereikt en niet altijd tot het herstel van de gezondheid van haar patiënten leidt. 

Zij volgde en volgt nog steeds gespecialiseerde opleidingen in binnen en buitenland in homeopathie, functionele geneeskunde, voeding en lifestyle geneeskunde en studeert nieuwe behandelprotocols voor chronische infectieziekten, kanker en immuniteitsproblemen. Doel is steeds weer het vinden van “ de onderliggende oorzaak” van het ziekteproces.

Dr. Angela Speranza

Studeerde af als dokter in de osteopathie in Melbourne Australië. Na een mange en succesvolle carriere daar besloot Angel om zich te vestigen in België. Hier werkt zij al geruime tijd binnen het centrum. De internationale ervaring van Angela is een enorme 

Karin Van Den Bouwhuysen

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Nathalie Kosters

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Valkenlaan 21      │      B-2900 Schoten      │      België      │            Tel +32  3685 4545       │                 info@blmc.eu

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Alle informatie op deze site is puur informatief en heeft geen enkele medische claim. BLMC of zijn vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor informatie welke gegeven wordt door derden.. Bij medische vragen of klachten is het altijd noodzakelijk uw behandelend arts te raadplegen.

 2019 Energetic Growth Org ®