top of page

Wat is jouw voornemen voor 2019?


Het nieuwe jaar komt er aan, het moment voor veel mensen voor retrospectie, het heroverwegen van sommige van hun levenskeuzes.Het nieuwe jaar is de perfecte gelegenheid voor iedereen die het voorbije jaar er niet in slaagde bepaalde veranderingen door te voeren, om deze nu concreet te gaan benoemen en opnieuw te plannen.

Nu is het het moment om te gaan zitten en een lijst te maken met de belangrijke veranderingen in levensstijl die jij wilt maken. Wat zijn jouw goede voornemens voor 2019?

Wat heb je nodig om je goede voornemens waar te maken? We weten dat de meeste mensen zich niet houden aan hun Nieuwjaarsresolutie, je hebt dus alle hulp nodig die je kunt krijgen.


Wat volgt is een lijst met de 5 meest gemeenschappelijke nieuwjaarsresoluties.


 

Get in shape


Afvallen staat meestal op nummer 1 bij de goede voornemens, van zowel vrouwen als mannen.

Meestal wordt deze gevolgd door "meer bewegen" en "fit en gezond blijven", samen is het iets dat meer dan een derde van de bevolking wil bereiken.

Het is gemakkelijk genoeg om een ​​oefening- en dieetprogramma te starten, maar het is de kunst om een ​​degelijk systeem te vinden dat u stabiele resultaten zal opleveren en dat u op de lange termijn gemakkelijk kunt volhouden.


 

Begin gezonder en minder voedsel te eten

Photo by Robin Stickel on Unsplash

Dit is meestal een uitbreiding van de vorige resolutie. Overschakelen naar een gezonder dieet kan ongelooflijk lastig zijn als we worden omringd door goedkope junkfood.

Met een goede dosis vastberadenheid en enkele basistips kun je echter langzaam gezondere eetgewoonten ontwikkelen. Leer emotioneel eten onder controle te houden, en wees alert op redenen dat diëten falen.


 

Stop met uitstellen


Photo by Fares Hamouche on Unsplash

De grootste barrière die de meeste mensen ervan weerhoudt hun doelen te bereiken, is de wens om te ontspannen en iets leuks te doen in plaats van hard te werken.

Als je er eenmaal aan gewend bent om uit te stellen, is het moeilijk jezelf er uit te halen, dus je moet veel werk verzetten om deze slechte gewoonte te veranderen. Er zijn veel nuttige tips om je weg te vinden om te stoppen met uitstellen.

Er zijn ook hulpmiddelen waarmee u deze taak kunt uitvoeren.

Verbeter je concentratie en mentale vaardigheden


Mensen hebben al duizenden jaren geprobeerd manieren te vinden om hun focus en cognitieve capaciteiten te verbeteren, en de meeste oude beschavingen hadden een combinatie van mentale oefeningen en kruidengeneesmiddelen om hen te helpen dit doel te bereiken.

Vandaag kunnen we alles van apps tot oude meditatietechnieken gebruiken om de concentratie te vergroten en onze mentale vaardigheden aan te scherpen. Als je hiermee doorgaat, kun je je humeur beheersen, sneller leren en gemakkelijker problemen oplossen.


 

Ontmoet nieuwe mensen


Wanneer we vastlopen, blijven we meestal meer thuis en missen we veel interessante mogelijkheden voor netwerken en plezier maken. Nieuwe mensen ontmoeten kan nuttig zijn voor je mentale welzijn en kan je carrière helpen.

Het kan je een gevoel van eigenwaarde en hierdoor een beter functioneren terug geven. Dus wees niet bang om weg te gaan en vrienden te maken.

Overwin je verlegenheid, verruim je kennis en ga nieuwe en interessante mensen leren kennen.

 

Wij kunnen je helpen je nieuwjaarswensen en voornemens tot uitvoering te laten komen.

Wij kunnen met diverse methodes jou ondersteunen zodat je het niet alleen hoeft te doen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn neem dan gerust even contact met ons op.

Klik op één van de linken en je komt vanzelf op de website.


Wij wensen je in ieder geval een heel fijn, gezond en goed 2019
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page