Behandelt Magnesium depressies beter dan antidepressiva?

Momenteel zijn er in de wereld maar liefst 350 miljoen mensen die lijden aan een vorm van depressie. Dat is 5% van de wereldbevolking. Aangezien deze aandoening een meer populaire diagnose wordt, moeten er alternatieven zijn voor het gebruikelijke antidepressiva voorschrift.


Antidepressiva kunnen wonderen verrichten, maar ze kunnen ook gifstoffen in het lichaam lekken die verslaving, slechtere gezondheidsproblemen en andere geestelijke gezondheidsproblemen veroorzaken.


Depressie wordt vaak veroorzaakt door een onbalans van chemische stoffen in de hersenen. Depressieve medicijnen kunnen deze onevenwichtigheden aanpakken, maar veroorzaken gewoonlijk enkele bijwerkingen zoals misselijkheid, gewichtstoename, slapeloosheid, droge mond en wazig zien.


Voor sommige mensen zijn de bijwerkingen minimaal en bijna afwezig, maar voor anderen kunnen de bijwerkingen even vreselijk zijn als de depressie zelf. Veel van die mensen zijn op zoek naar een nieuw soort behandeling, een behandeling die hen kan genezen zonder een ander soort schade aan te richten.


Een nieuw alternatief voor antidepressiva

Een natuurlijke optie voor het gebruik van de eerder beschreven middelen is voorhanden en wordt meer en meer ingezet in de medische wereld. Magnesium is een natuurlijk supplement dat kan helpen bij de behandeling van depressie, zo niet beter dan eerdere depressiemedicatie. Magnesium is een mineraal dat het lichaam van nature verlangt en recente onderzoeken hebben aangetoond dat 248 mg magnesium per dag kan leiden tot een verbazingwekkende omkering van depressiesymptomen.


Dankzij een stijging van de farmaceutische prijzen is medicatie vaak duur en kan het moeilijk zijn om de noodzakelijke medicijnen te betalen. Een van de grootste dingen over de recente ontdekking van magnesium en zijn geneeskrachtige eigenschappen is dat mensen magnesium kunnen nemen voor slechts enkele centen per dag. Magnesium is een effectieve aanpak voor de behandeling van depressie en het elimineren van bijwerkingen. Het is veiliger en goedkoper dan andere recepttherapieën en medicijnen


Hoe Magnesium te krijgen

Er zijn veel voedingsmiddelen die van nature magnesium bevatten zoals:

  • spinazie

  • snijbiet

  • pompoenpitten

  • donkere chocolade

  • en amandelen.

Elk van deze voorbeelden bevat ten minste 75 mg magnesium per portie, dus het eten van 3 tot 4 porties zou goed zijn voor uw inname voor de dag.


Ook kunt u, als u dat makkelijker vindt, een ​​supplement in pil of poedervorm elke dag innemen.

Het lichaam is echter niet altijd in staat om de oraal aangeboden hoeveelheid Magnesium snel op te nemen. Op dat moment zal de dosis welke u inneemt niet optimaal worden opgenomen en via de natuurlijk weg het lichaam ongebruikt verlaten.


Via een simpel onderzoek (Oligoscan) is vast te stellen of uw lichaam voldoende Magnesium op kan nemen op dat moment.

Is dit niet het geval dan kan u op een snelle en eenvoudige manier door middel van een aantal Magnesium infusen het tekort in het lichaam snel opheffen en de voordelen van een juiste hoeveelheid Magnesium in het lichaam ervaren..

Het nemen van uw dagelijkse dosis magnesium kan uw geestelijke gezondheid en uw lichamelijke gezondheid echt helpen verbeteren. Magnesium is niet alleen geweldig om depressies te helpen, maar magnesium heeft ook een hele reeks andere geweldige voordelen.

Magnesium is goed voor:

  • de gezondheid van de hersenen

  • de gezondheid van de nieren

  • de cardiovasculaire gezondheid.


Door juiste natuurlijke remedies te gaan gebruiken kan je geld besparen en zal je lichaam goed kunnen functioneren zonder alle agressieve chemicaliën en bijwerkingen.


Opmerking: voordat u voorgeschreven medicijnen gaat gebruiken,of stoppen is het belangrijk dat u met uw behandelend arts overlegd.1. http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0180067

2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5487054/


* Diclaimer:

Niets in deze blog heeft een voorschrijvend of medisch advies. Deze informatie is puur informatief bedoeld.

Bij vragen altijd uw behandelend arts raadplegen.

1.020 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven