Photo by NordWood Themes on Unsplash

Consultatie Osteopatie

Een bezoek aan de osteopate is zeker belangrijk in het geheel van uw gezondheid. Vaak zijn er onopgemerkte versoringen in het bewegngsapparaat welke grote fysieke ongemakken kunnen veroorzaken. Een osteopaat onderzoekt meer dan alleen de plaats van pijn en ongemak, Er word holistisch gekeken en beoordeeld zodat er niet alleen naar de betreffende klacht maar ook naar de omliggende en gerelateerde lichaamsdelen, en zorgen voor een accurate diagnose en een uitgebreid behandelplan voor elk individu.

  • Deskundige behandeling 

  • Juiste begeleiding

  • Ontspannen sfeer

  • Totaal beeld van uw fysiek functioneren

Gebruikelijke behandelingstechnieken omvatten zachte weefselmassage, uitrekken, gezamenlijke mobilisatie, gewrichtsmanipulatie, myofasciale uitrekking / afgifte. Osteopaten richten zich op het verbeteren van de kwaliteit en bewegingsbereik van het lichaam, die op hun beurt de spier-, bloedsomloop- en neurologische lichaamscomponenten beïnvloeden die allemaal bijdragen aan het behouden van een optimale gezondheid.

Osteopaten bieden advies op maat over stretching, versterking en revalidatie om het herstelproces te versnellen en de kans op terugkerende verwondingen te verkleinen. Inzicht in de oorzaken van uw probleem is van vitaal belang om individuele en blijvende veranderingen te kunnen doorvoeren.

Valkenlaan 21      │      B-2900 Schoten      │      België      │            Tel +32  3685 4545       │                 info@blmc.eu

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Alle informatie op deze site is puur informatief en heeft geen enkele medische claim. BLMC of zijn vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor informatie welke gegeven wordt door derden.. Bij medische vragen of klachten is het altijd noodzakelijk uw behandelend arts te raadplegen.

 2019 Energetic Growth Org ®