“When you feel healthy and vital, alive and prosperous...

you attract more of all those things.”


“ Abraham Hicks”

Maak nu een afspraak en 

Meso thread lifting

Deze revolutionaire cosmetische techniek  met absorbeerbare draadjes is heel mooi om de huid te verjongen, te liften en de gezichtscontouren te verbeteren.

 

 

Rimpels en leeftijdszorgen verminderen of verdwijnen, de elasticiteit en frisheid van de huid herstelt zich.

Deze innovatieve, niet invasieve techniek zal instant collageen

( type 1 en type 3) aanmaken in de huidlaag waardoor een natuurlijke facelifting als resultaat zichtbaar zal zijn zonder enig litteken.

Meso thread lifting is de perfecte vervanging van de traditionele gelaatslift bij de plastisch chirurg maar met het voordeel dat er niet hoeft gesneden te worden en dus geen littekens zullen te zien zijn. Het is goedkoper  en financieel haalbaar voor iedereen omdat er een behandelingsplan kan opgemaakt worden die een spreiding van de behandeling kan voorzien. Er is geen herstelperiode nodig en de behandeling is pijnloos.

Valkenlaan 21      │      B-2900 Schoten      │      België      │            Tel +32  3685 4545       │                 info@blmc.eu

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Alle informatie op deze site is puur informatief en heeft geen enkele medische claim. BLMC of zijn vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor informatie welke gegeven wordt door derden.. Bij medische vragen of klachten is het altijd noodzakelijk uw behandelend arts te raadplegen.

 2019 Energetic Growth Org ®